Vad är mSpy?

mSpy är en kraftfull programvarelösning för bevakning av mobiltelefoner som låter dig övervaka varje liten detalj i måltelefonens aktiviteter. Den här applikationen är enkel att använda och ståtar med ett stort urval av funktioner som gör den till den bästa mobiltelefonövervakaren på marknaden.

mSpy är ett högeffektivt övervakningsprogram för mobiltelefoner som låter dess användare bevaka varje aktivitet som görs på måltelefonsenheten. mSpy Det här användarvänliga verktyget är fullpackat med ett stort spektrum av funktioner som gör det till det bästa på marknaden.

Varför mSpy?

mSpy är en avancerad övervakningsapplikation för mobiltelefoner som ansedda företag runt hela världen litar på. När den installerats låter den dig i realtid bevaka gps-positioner, övervaka samtal, sms och mejl, få tillgång till adressboken och multimediafiler som sparats på målmobilenheten och mycket mer.

Anställdas ohederlighet kan riskera ditt företags framtid, därför måste det upptäckas innan det är för sent. mSpy är en perfekt bevakningsapplikation för mobiltelefoner för alla sorters företag eftersom det kan avslöja anställdas stölder i tid och hjälpa företagsägare att skapa en miljö av medvetenhet, vilket avskräcker från olagligt beteende eftersom de anställda kommer att vara medvetna om den faktiska risken för att åka fast.


Varför ska jag lita mSPY? - 10 skäl till varför du kan lita på mSpy
  1. Vi är ett väletablerat företag som förser sina kunder med en utmärkt produkt och service.
  2. mSpy är utformad som mobilspion med stor kompatibilitet och vårt team fortsätter arbeta för att få den här mjukvaran att fungera för varje mobiltelefonsmodell.
  3. Vi är måna om informationssäkerhet och sekretess.
  4. I motsats till vissa andra system så använder vi inte sms-kommandon. Det betyder att du inte får extra avgifter för meddelanden och att du kan vara säker på att det inte lämnas några spår i telefonens skickade meddelande- korg.
  5. Vi har det kunnigaste och mest vältränade supportteamet tillgängligt dygnet runt. Ett snabbt mejl, Skype- eller telefonsamtal är allt du behöver göra för att rådgöra med någon som kan lösa alla dina problem.
  6. Vi har en 10 dagars pengarna-tillbaka-garanti.
  7. Vår produkt är en kraftfull bevakningslösning av anställda, som fungerar smidigt och förser dig med den information du behöver för att försäkra dig om att dina anställda inte missbrukar sina arbetstelefonsförmåner och att de arbetar effektivt.
  8. Vi säljer inte grisen i säcken, du kan se på vår gratis online-demo, som visar hur du kan spionera på detaljnivå med mSpy.
  9. mSpy är utrustad med en stor uppsättning av funktioner inklusive gps-spårning, fjärrlåsning och inspelning av telefonens omgivning.
  10. Vår övervakningsprogramvara för mobiltelefoner är 100% omöjlig att upptäcka!