Programvara för övervakning av mobiltelefoner

Äntligen komplett iOS 6.X och iPhone 5 kompatibilitet & support

Fjärrövervaka sms, samtalshistorik och e-post, spåra platser och spela in omgivningen med mera… på smartphones och plattor.

Få full kontroll med vår mobilspion. Skydda dina barn och dina nära och kära från faror både online och offline.

Skydda ditt företag med vårt spionprogram för plattor och mobiltelefoner. Övervaka dina anställda, håll koll på deras produktivitet och åtgärda brott mot företagets policy i god tid.

Utöva kontroll i realtid, få omedelbar rapportering och upptäck oönskat beteende med mSpy spionprogram för plattor och mobiltelefoner.


FAMILJ
Få full kontroll över vad som sker i ditt hem, håll dina barn säkra både on- och offline, upptäck omedelbart riskfyllda situationer och avvärj dem. mSpy Familj för plattor och mobiltelefoner har de bästa funktionerna för att hjälpa dig att skydda dina nära och kära.


FÖRETAG
Förebygg riskerna för informationsläckor och oönskat beteende på jobbet. mSpy Företags övervakningsprogramvara för plattor och mobiltelefoner gör det möjligt att bevaka dina anställda, hålla koll på deras produktivitet på och utanför kontoret och åtgärda policy- och informationsäkerhetsbrott i tid.


NYHETER OCH UPPDATERINGAR
Äntligen komplett iOS 6.X och iPhone 5 kompatibilitet & support
Nya exklusiva funktioner för Androidenheter
Det är nu genom mSpys övervakningsprogram möjligt för alla användare av Androidenheter att spela in samtal från ett förinställt nummer. Du kan också spela in alla inkommande och utgående samtal genom att använda ditt personliga konto. Du har ingen tid att förlora, börja inspelningen nu!


Skypa vidare!
Inget undgår mSpys program för plattor och mobiltelefoner. Även Skypesamtal och chattkonversationer kan nu övervakas. För närvarande tillgänglig på iPhone/iPad och med planer på att utöka funktionerna till andra plattformar inom en snar framtid.


Håll koll på WhatsApp
En av de populäraste apparna kan nu fjärrövervakas med mSpys övervakningsprogram för mobiltelefoner. Läs chattkonversationer, blockera eller ge tillträde till appen om nödvändigt.


FÖRDELARNA MED MSPY
mSpys övervakningsprogram för plattor och mobiltelefoner är helt osynligt och omöjligt att spåra. Dess fantastiska funktioner gör det möjligt att läsa, spåra och bevaka all aktivitet på målenheten. Vare sig det är ett sms, ett samtal, ett e-postmeddelande, en chattkonversation, en gps-position, eller en extern app; det finns nästan ingenting som vårt övervakningsprogram inte kan spionera på.